Vælg en side

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Har du spørgsmål til din ordre, kan du rette henvendelse til vores kundeservice, ved at skrive til dai@os.dk eller ringe til kundeservice på telefon 28 78 65 64 – husk at oplyse dit ordrenummer.

Bestilling

 

Betaling med betalingskort

Bestillinger foretages igennem hjemmeside www.strikaf.dk

Vi har ingen minimumsbestillinger.

Når du har gennemført en bestilling, modtager du en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail.

Sammen med din levering modtager du en følgeseddel. På følgesedlen kan du se, hvis der er varer, vi ikke har kunnet levere eller har erstattet (se afsnittet nedenfor om Erstatningsvarer).

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes, indtil da er pengene reserveret på din konto.

Priser

Alle priser er i danske kroner (DKK) inklusiv moms og afgifter.

 

Kvittering

Når du har gennemført din bestilling på Strikaf.dk, modtager du en bestillingsbekræftelse på mail umiddelbart efter. Den endelige kvittering vil du modtage dagen efter betalingen har fundet sted, hvor eventuelle ændringer er påført.

Modtager du ikke din bestillingsbekræftelse eller kvittering, kan den være endt i dit spam filter og vil derfor ligge under ’uønsket mails’.

 

Levering

Særlige forhold ved levering

Strikaf.dk leverer til hele Danmark.

Leveringtid

Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-5 hverdage efter vi har modtaget din ordre afhængig af om din ordre er en lagervare.

Der kan dog forekomme længere leveringstid i forbindelse med kampagner, udsalg mm.

 

Er du ikke hjemme ved levering?

Er du ikke hjemme, når vi leverer pakken, så vil pakken enten blive stillet foran din hoveddør, eller så kan den afhentes hos det nærmeste pakkecenter – medmindre andet er oplyst.

Priser

Strikaf.dk har ingen minimumskøb. Leveringspriserne inkl. håndtering er som følger:

 

Fragtpriser

    • Forsendelse til hjemmelevering 29kr for alle ordre under 399 kr.
    • Forsendelse er gratis på alle ordre over 399 kr.

Afhentning ved vores lager i Herning

Afhent selv dine bestilte varer hos os på Tjelevej 46, 7400 Herning og spar leveringsomkostningerne. Har du valgt afhentning, giver vi dig besked på mail, når din ordre er klar til afhentning.

Vi har åbent for afhentning mellem 10 og 17 mandag – torsdag samt mellem 10 og 15 om fredagen.

Har du valgt afhentning på vores lager, er det dit ansvar at få afhentet varerne ved næste mulige afhentningsdag. Har du ikke modtaget en mail fra os indenfor 2 hverdage, kan mailen være endt i dit spamfilter. Du er altid velkommen tl, at give os et kald eller skrive en mail, hvis du ikke har modtaget en mail.

Ved afhentning har du samme vilkår som, hvis pakken skulle afhentes ved en pakkeshop.

Betaling

Hos Strikaf.dk kan du betale med ét af følgende dansk udstedte betalingskort:

Visa/Dankort, Mastercard, Maestro, Visa Electron og JCB.


Faktura

Som virksomhed har du ligeledes mulighed for at få en faktureringsaftale med forudbetaling, medmindre andet er aftalt. Ved oprettelse af en faktureringsaftale, kontaktes Strikaf.dk på dai@os.dk for godkendelse. Fakturaer pålægges et faktureringsgebyr på 15 kr.

 

Fortrydelsesret 

Der er 14 dages fortrydelsesret på alle varer. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du modtager varen.

For at kunne fortryde et køb skal varens stand være så god, at vi vil kunne sælge varen igen til normalpris. Du har ret til at besigtige varen, præcis som i en fysisk butik og efterfølgende returnere varen.

Det betyder dog, at varen skal returneres i god stand og samme mængde, som da du modtog den. Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i samme stand og mængde hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen. Hvis du tager varen i brug vil det dog som udgangspunkt betyde at fortrydelsesretten forsvinder.

Ved efterfølgende returnering af varer, skal dette ske mod forudgående aftale med kundeservice. Hvis du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, skal du selv betale for returfragten.

 

Erstatningsansvar

Strikaf.dk indsamler dine varer direkte fra importører og grossister i Europa. En bestemt vare, kan således være udsolgt.

Såfremt varen er udsolgt vil Strikaf.dk så vidt muligt finde et passende alternativ til den udsolgte vare inden for samme prisklasse og mængde – eller bedre. Vi kontakter dig selvfølgelig og får bekræftet, at erstatningsvaren kan bruges.

Prisen for din bestilling forbliver uændret selvom du får en erstatningsvare.

Hvis vi ikke kan finde et passende alternativ, og vi ikke kan levere nogen vare, kommer du selvfølgelig ikke til at betale for varen og beløbet vil automatisk blive fratrukket i din regning.

Eventuelle mangel- eller erstatningsvarer vil fremgå af din endelige kvittering, som du modtager når betalingen er ske.

Du er ikke tvunget til at tage imod erstatningsvarer.

 

Reklamation

Hvis du ønsker at reklamere over en eller flere varer, skal du tage kontakt til vores kundeservice, enten ved at sende os en mail på dai@os.dk eller ringe på telefon 28 78 65 64. Når du handler på Strikaf.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er dog et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Husk altid at kontakte vores kundeservice FØR du sender varen retur.

Ved reklamation bedes du oplyse ordrenummer samt en detaljeret beskrivelse af problemet.

Returadresse: www.strikaf.dk, K Weis Holding ApS, Tjelevej 46, 7400 Herning.

Varen skal sendes i forsvarlig emballage og sendes som pakke. Husk at gemme kvittering for forsendelse, medmindre du har fået returlabel tilsendt af vores kundeservice.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger.

Er varens eller varens emballages stand ved modtagelse, ikke som ønsket, bedes du med det samme, og uden at tage varen i brug, kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular eller ringe til vores kundeservice på telefon 28 78 65 64.

Pengene retur

Ved tilbagebetaling af ordrebeløb bedes du forvente op til 8-14 dage fra den dag, varen er os i hænde, til beløbet er tilbageført til din konto.

Vareinformation på Strikaf.dk

Strikaf.dk gør selvfølgelig alt for at sikre korrekt vareinformation, men vareinformationerne ændres løbende og kan være forskellige fra dem, som vises på Strikaf.dk.

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller rettelser til en vare eller til vareinformationerne, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Vareinformationerne er producenternes egne. Strikaf.dk tager ikke ansvar for informationernes korrekthed, og der tages forbehold for tastefejl.

Alle billeder er repræsentative billeder af, hvordan varen har set ud. Emballager ændres løbende, og den leverede vares emballagedesign kan være anderledes fra den, der vises på billedet.

Du bør altid læse teksten på den fysiske vare, inden du bruger den.

Strikaf.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, skrivefejl, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer, manglende levering og force majeure.

Persondata ved køb

Når du handler hos Strikaf.dk, beskytter vi dine personlige oplysninger. Vi ajourfører løbende indholdet i vores politik for, hvordan dine personlige information behandles.

K Weis Holding ApS er ansvarlige for alle personlige oplysninger som eksempelvis navn, adresse og fødselsdato, som du videregiver til os, eller som vi får oplyst, når du handler på Strikaf.dk. Oplysningerne opbevares hos K Weis Holding ApS, som naturligvis også tager ansvaret for disse fortrolige oplysninger.

Når du videregiver dine personlige oplysninger på Strikaf.dk, bekræfter du samtidig, at vi må anvende den indsamlede information til at opfylde vores forpligtelser over for dig og tilbyde dig den service, du forventer. Vi kan også få brug for oplysningerne til at komme i kontakt med dig, hvis der opstår problemer, når vi skal levere dine varer.

Du har ret til at kontakte vores kundeservice og få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem ændret eller slettet. Du kan når som helst tilbagekalde din tilladelse til, at Strikaf.dk / K Weis Holding ApS bruger dine oplysninger med henblik på markedsføring.

Strikaf.dk / K Weis Holding ApS formidler, sælger eller udveksler aldrig dine oplysninger til tredjepart i markedsføringsøjemed uden for Strikaf.dk / K Weis Holding ApS. Oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at opfylde vores forpligtelser over for dig.

Vi gemmer dine oplysninger i op til 5 år til vores bogføring, i henhold til regnskabslovens krav til opbevaring og dokumentation.


Øvrig information

 

Ophavsret

Tekst og billeder fra Strikaf.dk må ikke kopieres uden tydelig kildeangivelse.

 

Nyhedsmail/SMS og nyhedsbrev:

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få gode tilbud, inspiration til strikke opskrifter, strikkecafé og adgang til konkurrencer.

 

Sociale Medier:

Find os via de sociale medier; Instagram, Facebook – her kan du deltage i konkurrencer, og få gode tilbud dagligt.

 

Konkurrencer på hjemmeside eller sociale medier 

 

Konkurrencebetingelser 

Du kan kun deltage i konkurrencer én gang per trækning. Konkurrencer er ikke købsbetinget. Du er med i lodtrækningen om præmierne, når du deltager i den pågældende konkurrence enten per e-mail eller på via sociale medier og/eller har svaret rigtigt på spørgsmålene. Ved mistanke om snyd har Strikaf.dk ret til at udelukke deltagere af lodtrækningen.

Hvis du vinder

Vinderne af konkurrencen får direkte besked pr. e-mail, og navnene offentliggøres på via sociale medier. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt denne offentliggørelse. Vinderne modtager deres præmie i løbet af ca. 14 dage. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Øvrige informationer

Deltager du i konkurrencer, skal du huske at opgive alle de personlige oplysninger, der er angivet ved konkurrencen, så vi kan sende dig eventuelle præmier. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle trykfejl. Vi forbeholder os ret til med øjeblikkelig virkning at ændre gevinsterne i en konkurrence eller helt afbryde konkurrencen. Ansatte hos os samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencer. Vinderne af konkurrencerne skal selv indberette og afholde præmieafgift overfor SKAT.

 

Om Strikaf.dk

Strikaf.dk er et dansk online strikke- og garn webshop med butik og hovedsæde i Herning.

Vi sætter en ære i at levere garn og strikke tilbehør af højeste kvalitet, samt altid at betjene og servicere vores kunder optimalt.

Strikaf.dk har et af Danmarks bedste udvalg af garn og strikke opskrifter.

Generelle henvendelser om vores produkter kan rettes til vores kundeservice på mail dai@os.dk eller ring på telefon 28 78 65 64.

Vi ser frem til at høre fra dig!

De bedste strikke hilsner

Strikaf.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 19. oktober 2018.